Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Vaasa - Ritz

ma ja ke 14–18
to 9–12
la 10–13
Päivittäin avainkortilla
Smile 5–15
Lifestyle 5–23

Tuntikuvaukset

55+ kurssi

Kurssimuotoinen jumppatunti, joka pidetään kerran viikossa. Sopii niille, jotka haluavat parantaa liikkuvuutta sekä huolehtia lihaksistaan nuoruusklassikoiden ja nykyaikaisten suosikkien tahdissa Huom ! Ikäraja 55-vuotta. Kurssi on 10 viikon mittainen. Kurssi alkaa viikolla 3.

Bailamama

Treenaa rakkauslihaksesi kuntoon, polta rasvaa ja kiinteytä peppu, vatsa sekä käsivarret. Bailamama-tunnilla nautit naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten, supertreenistä. Hyvät lantionpohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen liikuntaelämys kaikille naisille. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana! 45 min.

BAILAMAMA Women 55

Monipuolinen jumppatunti joka sopii kaikille naisille ikää katsomatta. Hauskat ja helpot koregrafiat, lihaskunto-osuus, jossa keskitytään erityisesti lantionpohjalihasten vahvistamiseen, sekä kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen sekä ylläpitäminen ovat tämän tunnin keskeisiä tavoitteita. Tunnilla eletään hetkessä, iloitaan ja bailataan. Sopii kaikille.

Body

Tehokkaan alkulämmittelyn jälkeen muokataan koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja vaihtelevia välineitä, esim. käsipainoja, kuminauhoja ja keppejä. Body-tunti on lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä, hauska ja helppo tunti. Lopuksi tehdään kattavat venyttelyt.

BODYBALANCE® Virtual

Joogaan, Tai Chi'n ja pilatekseen perustuva rauhallinen ja nautinnollinen tunti. Voiman ja liikkuvuuden tehokas ja miellyttävä yhdistelmä. Ota hetki itsellesi ja nauti kehon ja mielen harmoniasta. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa. BODYBALANCE® 60 min BODYBALANCE® Strength 30 min – tunti pidetään pikkusalissa BODYBALANCE® Flexibility 30 min – tunti pidetään pikkusalissa

BODYCOMBAT® Virtual

Tehokas tunti jossa yhdistellään liikkeitä eri itsepuolustuslajeista. BodyCombat kohentaa kuntoa ja itsepuolustuskykyä. Ohjelmaan kuuluu tehokkaita musiikkitehosteita. Les Mills -tunti.

Bodyjooga

Länsimainen yhdistelmä astanga- ja hathajoogaa, voimaa kehittävä hikinen joogatunti. Ei vaadi aiempaa kokemusta.

BODYPUMP® Virtual

Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Voit valita itsellesi sopivat painot ja nauttia hauskasta ja iloisesta treenistä. Kokeile, huomaat tulokset! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. BODYPUMP® 60 min BODYPUMP® 30 min

Bootcamp

Bootcamp on armeijahenkinen tehokas treeni, pääosin oman kehon painoa käyttäen. Hyvässä porukassa reippaalla tempolla treenaat 45 minuuttia kuin huomaamatta! Sopii kaikille.

Callanetics

Callanetics-voimistelu on tehokas, turvallinen ja terveyttä edistävä liikuntamuoto. Harjoitusohjelma kehittää lihasjänteyttä, sulattaa rasvaa pakaroista ja lantiosta, kohottaa takamusta ja povea, hoikentaa sääriä ja kiinteyttää käsivarsia. Sisältää syvävenytyksiä mutta ei hyppyjä eikä juoksua.

Circuit-kiertoharjoittelu kuntosalilla

Harjoitteluun kuuluu painoharjoittelu kuntosalilaitteilla mm. voimaharjoittelulaitteet, kuminauhat, painot, joka vuorottelee aerobicharjoitusten kanssa. Aerobicharjoitukset pitävät sykkeen korkealla painoharjoittelujaksojen välillä. Kehittää samanaikaisesti lihasvoimaa ja aerobista kestävyyttä ja vaikuttaa koko kehoon sekä sydän- ja verisuonijärjestelmään.

CXWORX® Virtual

Nopea ja tehokas treeni 30 minuutissa. Haastava harjoitus lihaksille sekä keskittymiskyvylle. Parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, mitkä auttavat ehkäisemään rasitusvammoja. Opettaa treenaamaan oikein keskivartalon lihaksia ja lisää ymmärrystä niiden tärkeydestä terveydelle. Motivoi ja haastaa harjoittelemaan. CXWORX® 30 min

Dance Mix

Sekoitus tansseja maailman eri laidoilta, mukaansatempaavia askelsarjoja ja hikisiä yhteisiä hetkiä. Tule nauttimaan energisestä tanssitunnelmasta ja antamaan koko keholle liikettä!

Energiset Ladyt +55

Ryhmäliikuntatunti on suunniteltu yli 55-vuotiaille naisille, sisältää lihaskuntoa, venyttelyä ja tasapainoharjoittelua. Mukavaa musiikkia ja reipasta menoa, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunti kehittää lihaskuntoa ja kiinteyttää.

Everybody

Ylävartalopainotteinen kaikille sopiva lihaskuntojumppa. Apuna käytetään käsipainoja, keppiä ja kuminauhoja. 45 min.

Fitness Pilates

Syksyn uutuus on sekoitus perinteisiä Pilates-liikkeitä ja yksinkertaisia lihaskuntoliikkeitä. Pilates-hengitystekniikan avulla tehdyt liikkeet harjoittavat ennen kaikkea syviä vatsa- ja selkälihaksia, kehittävät koordinaatiota sekä tasapainoa. 45 min.

Flow-jooga

Dynaaminen ja energinen joogatunti rytmikkään musiikin tahdissa. Tunti alkaa vahvoilla liikesarjoilla, jonka jälkeen siirrytään syviin ja rentouttaviin harjoituksiin. Tunti sopii sinulle joka etsit haastetta ja olet rentoutuksen tarpeessa. Tunti on hyvä vastapaino kuntosaliharjoitteluun ja tukee sitä.

Functional Training 45

Toiminnallista harjoittelua jossa kehitämme lihaskuntoa, kehon hallintaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Keskeinen pääperiäte on kehittä samanaikasesti monta lihasta yhdellä liikkeellä ja saada tehokas treeni lyhyessä ajassa. Tehokkaat yhdistelmäliikkeet sopivat treeniinsä haastetta hakevalle, kiireiselle kuntoilijalle sekä kiinteyttäjälle.

Gymstick

Gymstickissä yhdistyvät hauskasti keppi- ja kuminauhajumpan liikkeet. Parannat tehokkaasti peruskestävyyttä, lihaskuntoa ja kehonhallintaa. Keppejä on eritasoisille liikkujille, joten tunti sopii kaikille. Kaikki välineet paikan päällä.

HIIT Bootcamp 30

High Intensity Intervall Training (HIIT) on lyhytkestoinen, kovatehoinen intervallitreeni. Pikatreeni kestää 30 minuuttia mutta poltaa rasvaa tasavauhtista kuntoilua tehokkaammin ja kehittää maksimaalista hapenottokykyä yhtä paljon kuin tunnin kestävä rauhallisempi harjoitus. Hyödynnämme Amerikan merijalkavoimien käyttämiä harjoitteita tunnin aikana jotta saamme itsestämme kaiken irti. Tunti soveltuu treenajille jotka omaavaat pohjakunnon ja haluavat haastaa itsensä toden teolla!

HIIT Kuntopiiri jumppasalissa

HIIT-kuntopiiri on hyvä vaihtoehto, kun halutaan yhdistää aerobinen sekä lihaskuntoharjoittelu ja aikaa on rajallisesti. Huolehdi hyvästä energia- ja nestetasosta jo ennen suoritusta, sillä vaikka treeni on lyhyt, se on uuvuttava. Kokeile rohkeasti ja ylläty tehosta!

Iskelmätanssit 45

Iskelmätanssit jumppasalissa. Tule tanssahtelemaan tanssilattioilta tutut tanssikuviot hauskalle ja helpolle ryhmäliikuntatunnille. Tällä tunnilla tutut paritanssiaskeleet opettelet ilman paria ja samalla kuntosi kohoaa.

Jokeritunti

Sekä tunti että ohjaaja vaihtuvat viikoittain, seuraavan tunnin aihe julkistetaan aina viikkoa aiemmin. Syksyn aikana luvassa mm. RVP:tä, Senshin Do'ta, Bailatinoa ja Pilatesta.

Jooga

Rauhalliseen tahtiin tehtäviä kehoa avaavia, lihaskuntoa ja tasapainoa kehittäviä liikkeitä. Aurinko­ter­veh­­dykset ja muita joogan perusliikkeitä.

Kahvakuula

Tehokas lihaskuntotunti kahvakuulalla, ei vaa­­di aiempaa osaamista. Liikkeissä mukana vartalon syvät tukilihakset. Tunti kehittää lihaskestävyyttä sekä tasapai­noa.

Kahvakuula-muokkaus

Tehokas lihaskuntotunti kahvakuulalla ja käsipainoilla, ei vaadi aiempaa osaamista. Liikkeissä mukana vartalon syvät tukilihakset. Tunti kehittää lihaskestävyyttä sekä tasapainoa.

Kehonhuolto

Tunnilla venytellään ja rentoutetaan lihasjännityksiä mm. hierontarullan ja kepin avulla.

Keppi & Core

Tunnilla tehdään koko vartalon keppijumppaa. Liikkuvuusharjoittelua ja lempeää ryhdin sekä tasapainon korjausta. Core-osuudessa keskitytään keskivartalon tukilihaksiin. Opetellaan aktivoimaan keskivartalo ja harjoittamaan vatsalihasten eri osa-alueita. Tällä tunnilla parannat ryhtiä, tasapainoa ja saat keskivartaloon kiinteytystä ja tukea!

Keppijumppa

Keppijumpalla voit kehittää liikkuvuuttasi ja jumpan avulla vahvistat myös lihaksiasi. Keppijumpan teho perustuu suuriin toistomääriin sekä kevyeen jumppakeppiin jonka avulla voit lisätä liikkuvuuttasi , kestovoimaa sekä lihastasapainoa.

Kiertoharjoittelu

Tehokkaita yleiskestävyys- ja lihaskuntoliikkeitä kuntopiirityyppisesti personal trainerin ohjauksessa. Sinulle, joka haluat liikkua ryhmässä omaan tahtiin. Iso sali. 45 min.

Kiinteytys

Tehokas ja hauska lihaskuntotunti, jossa kehitetään aerobista kuntoa ja vahvistetaan lihaksia vuorotellen.

Kiinteytys 30

Alkulämmittelyn jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

Kiinteytys 45

Alkulämmittelyn jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

Kinkkukuula 45

Kinkunkaristus 45

Korsetti 30

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainoissa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

Korsetti 45

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainoissa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

Kotiäitijumppa

Kotiäitijumppaan voit ottaa lapsesi mukaan tunnille. Huolehdi hänestä tunnin aikana. Kotiäitijumppa on normaali ryhmäliikuntatunti, johon voit osallistua myös ilman lasta.

Kuntopiiri

Kuntopiiriharjoittelu kehittää hapenottokykyä ja lihaskuntoa, ja se sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Se on tehokasta ja monipuolista liikuntaa ja piiri suoritetaan aerobic-salin puolella. Kuntopiiri on ns. intervalliharjoittelua, jossa syke vaihtelee paljon. Kuntopiiriharjoittelu on sarja erilaisia peräkkäin suoritettavia harjoituksia, joita tehtäessä siirrytään pisteestä toiseen tietyn ajan jälkeen.

Lady Danza

Hauska ja helppo tanssitunti. Sisältää erityylistä musiikkia, painottuen latinalaisrytmeihin. Sopii kaikille. Hauskaa ja hikistä.

Lady Girya

Tunti on harjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunnin välineenä on 6 kg tai 8 kg kahvakuula ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

Lady Jooga 30

Jooga on dynaaminen länsimaiseen Astanga-joogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. Voimistaa ja vahvistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta. Rauhallista ja rentouttavaa.

Lady-jumppa

Tunnilla liikutaan monipuolisesti musiikin mukaan eri jumppavälineitä käyttäen sekä teemoja ja tyylilajeja vaihdellen. Tavoitteena on peruskunnon kohotus, lihasvoiman lisäys ja kiinteytys. Selkeä, yksinkertainen ja turvallinen jumppa kaikenikäisille naisille, erityisesti liikuntaa aloitteleville. 45 min.

LadyBody 45

Bodyn kaltainen lihaskuntotunti, joka sopii hyvin myös juuri kuntoilun aloittaneille.

LadySlim hoikistusjumppa

LadySlim-Trainerin ohjaama erittäin tehokas, kaikille soveltuva tunti aerobic-salin puolella. Tunti alkaa rauhallisella lämmittelyllä, jonka jälkeen tehdään pattereissa erittäin tehokkaita täsmäliikkeitä turvallisesti eli poltetaan rasvaa paikallisesti. Liikkeet kohdistuvat ns. naisen ongelmakohtien, kuten vatsa, reidet, pakarat ja käsivarret kiinteyttämiseen sekä tukielin- ja syvien lihasten vahvistamiseen. Tällä tunnilla käytetään pilatesliikkeitä. Helposta haastavaan, sinä päätät!

Lapsijumppa

LadyLine lastentunnilla opitaan liikuntataitoja, onnistutaan ja iloitaan! Tunteihin sisältyy motorista perustaitojen harjoittelua, taitoharjoittelua sekä erilaisia leikkejä. Voit tuoda lapsesi jumppaamaan ja osallistua itse samaan aikaan alkavalle Kiinteytys- tunnille! Ikäryhmä 4–8-v.

Latin Mix

Sekoitus kuubalaisia ja latinalaisia tansseja, joita harjoitellaan helppojen ja hauskojen askelsarjojen kautta. Tule nauttimaan mukaansatempaavasta lattaritunnelmasta ja antamaan koko keholle liikettä!

Latinovenytykset 30

Lattaritanssit 45

Lavatanssijumppa

Iloista liikuntaa vanhan ja uudemman tanssimusiikin tahtiin – pääset tanssimaan mm. tangoa, valssia, lattareita ja polkkaa ilman paria. Helppojen tanssiaskelten välissä kohotamme lihaskuntoa hyvän musiikin tahdissa. Tunnille tarvitset mukavat luistavapohjaiset kengät.

Let's Go

Tunti on monipuolinen koko kehon treeni, jossa yhdistellään hauskalla ja helpolla tavalla eri tanssillisia musiikkityylejä sekä lisäpainojen avulla kokonaisvaltaisia lihaskuntoliikkeitä. Sopii kaikille.

Lounasjumppa

Hauskaa ohjattua liikuntaa keskellä päivää. Tunnin aiheet vaihtelevat ja myös ryhmäläiset voivat esittää toiveitaan tunneille! 45 min.

Moon Yoga – naisten jooga

Moon Yoga, eli kuun energian harjoitus on lempeä tunti, jossa opetellaan kuutervehdystä ja opimme olemaan läsnä omassa kuukautiskierrossa ja sen eri vaiheissa. Kuun energia, feminiininen energia on luova, intuitiivinen ja viisas. Tunti sopii kaikille naisille ja erityisesti menkkojen ja vaihdevuosien aikana sekä raskauden alkuvaiheissa.

Muokkaus 45

Hauskalla ja vaihtelevalla tavalla kehität tehokkaasti lihaskuntoa, kestävyyttä ja hapenottokykyä. Aerobiset ja lihaskunto osuudet vaihtelevat n. 6 min. jaksoissa. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä, kiinteyttävä.

Niska-hartia-selkä

Ylävartalon kireitä lihaksia avaava, liikkuvuutta lisäävä ja lihasjännityksiä poistava tunti.

NiskaHartiatSelkä

Tunti on kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla avaavilla liikkeillä. Rauhallista ja rentouttavaa.

Päivätanssit

Lavatanssijumpan äänekkäämpi serkku, joka tarjoilee tanssiliikuntaa laidasta laitaan, vaihtelevalla musiikilla ja helpoilla askelilla. Hiki pintaan mukavasti keskellä päivää! Ei vaadi aiempaa osaamista.

Pilates

Sekoitus perinteisiä Pilates-liikkeitä ja yksinkertaisia lihaskuntoliikkeitä. Liikkeet on mukautettu sopimaan sekä liikuntaa harrastamattomille että aiemmin liikkuneille, joten kaiken tasoiset ja ikäiset ihmiset voivat saavuttaa tuloksia ja kokea onnistumisen iloa. Pilates-hengitystekniikalla tehdyt liikkeet harjoittavat ennen kaikkea syviä vatsa- ja selkälihaksia, kehittävät koordinaatiota sekä tasapainoa. 45 min.

Pilates

Pilates-tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa.

Pilates 45

Pilates -tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa. Tunti pidetään pikkusalissa.

Pilates 55

Pilates -tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa.

Piristävä Pilates 45

PUHTI

Syksyn uutuustunti tuo puhtia, jaksamista ja vireyttä arkeesi! PUHTI on lempeä voiman lähettiläs, josta saat energiaa ja parannat lihastasapainoasi. Tunti sisältää vauhtia ja voimaa haluamallasi tasolla, liikkuvuus ja keskivartalon tuki paranevat huomaamatta tunnin aikana. "PUHTI-tunnin jälkeen olo selässä tuntui ryhdikkäämmältä, vaikka jalat olivatkin valmista kauraa!".

Pump

Yksi tunti, levytanko, painot ja kehon suurimmat lihasryhmät – maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa! Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot. Lihaskuntoa kehittävä ja rasvaa polttava! Sopii kaikille.

Pump-Teho 45

Yksi tunti, levytanko, painot ja kehon suurimmat lihasryhmät – maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa! Jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot. Lisäksi toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä ! Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä sekä rasvaa polttava tunti.

Punttijumppa

Lihaskuntopainotteinen tunti koko vartalolle. Selkeän alkulämmittelyn jälkene keskitytään lihaskuntoon kehon painoa sekä erilaisia välineitä apuna käyttäen, lopuksi venytellään. Hikitakuu!

Rasvaa polttava RVP 45

Rasvanpoltto

Monipuolista aerobista liikuntaa, johon sisältyy askelsarjoja, lihaskunto-osuus ja erilaisia kunto-osioita, jotka tehdään musiikin tahdissa ohjaajan ohjeiden mukaan.

Rasvanpoltto Kahvakuula

Rasvanpoltto Kahvakuula on kahvakuulaharjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunnin välineenä ovat erikokoiset kahvakuulat ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. 30 min.

Rauhoittava Jooga 45

ReidetVatsaPakarat 30

Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla ei ole askellusta ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

Rentoutus

Rentoutumisella voidaan vaimentaa elimistön jatkuvaa taistele tai pakene -reaktiota. Se tapahtuu kohdistamalla tietoisuus yhteen kohtaan, joka voi olla tietty lause, oman hengityksen seuraaminen tai mielen tyhjentäminen ohikiitävistä ajatuksista. Päinvastoin kuin stressireaktio, rentoutusreaktio ei ole automaattinen, vaan sen aikaansaamiseksi käytetään erilaisia tekniikoita. Auttaa mieltäsi ja kehoasi rentoutumaan kokonaisvaltaisesti.

RPM® Virtual

Les Mills -tunti. Intervallityyppinen sisäpyöräilytunti, joka tarjoaa mahdollisuuden kuntosi rajojen testaamiseen menevän musiikin tahdissa. Tehokas ja hauska treeni, jonka tulokset huomaat nopeasti. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle.

RVP

R-reidet, V-vatsa, P-pakarat. Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla aloitetaan lämmittelyllä ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

RVP 45

R-reidet, V-vatsa, P-pakarat. Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla aloitetaan lämmittelyllä ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. 45 min.

Saliemäntä paikalla

Saliemäntä paikalla opastamassa laitteiden käytössä ja antamassa vinkkejä entistä monipuolisempaan harjoitteluun sekä vastailemassa sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Senshin Do

Yksinkertaisia ja ke­vyi­tä, kehoa palauttavia liikesarjoja ja niiden jälkeen pitkä, ohjattu rentoutus. Menetelmä, joka laskee elimistön stressitasoja todella tehokkaasti ja siten mm. lievittääselkäkipuja ja parantaa keskittymiskykyä ja yöunta.

SH'BAM® Virtual

Täydellinen tapa kiinteytyä ja päästää sisälläsi oleva tanssitähti valloilleen. Tunnilla kuullaan yökerhojen kuumimmat hitit, tuttuja klassikoita ja latinalaisrytmejä. SH'BAM tunnilla tärkeintä on pitää hauskaa ja heittäytyä musiikin vietäväksi! Come as you are, leave as a star! Les Mills -tunti.

Shape&Go

Syksyn uutuustuntimme Shape&Go tarjoaa jokaiselle jotakin tehokkaassa 45 minuutin paketissa. Alun sykkeennosto-osuuden jälkeen tehdään lihaskuntoliikkeitä oman kehon painolla, ja tunnin lopussa tehdään pitkät venyttelyt. Lihaskuntoliikkeisiin annetaan aina sekä helpompi että vaikeampi vaihtoehto, joten tunti sopii sekä aloittelijoille että jo pidempään liikkuneille. 45 min.

Sisukas 90 -kurssi

Kurssi, jolloin aerobic-tila varattu kurssilaisille.

Spinning

Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa opastus pyörän säätämiseen. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä.

Step

Step-jumppa eroaa perinteisestä aerobicista siinä, että askellussarjoissa käytetään apuna step-lautaa. Tämä jumppamuoto on aerobinen, mikä tarkoittaa sitä, että harjoituksen aikana syke nousee reippaasti ja hengitys kiihtyy. Samalla kuitenkin kunto nousee, ja sydän- ja verenkiertoelimistö rasittuu. Tehoa voi itse säädellä, mitä vauhdikkaammin askellat, ponnistat ja hyppäät, sitä tehokkaammaksi harjoitus muuttuu. Myös laudan korkeutta voi säätää.

Step 45

Helppo askellustunti steppilaudalla, jossa sykealueet vaihtelevat korkealta matalalle askellusten ja lihaskuntoharjoitusten välillä. Steppilautaa voit säätää omalle tasolle.

Step&body 55

Step-tunti jossa helpohkoa ja tehokasta askellusta sekä lihaskuntoa. Tunnin pääpaino on askeltamisessa ja sydän- sekä verenkiertoelimistön kunnon kohoittamisessa. Tunti sopii kaikille jotka haluavat parantaa kestävyyttä sekä aeroobista kuntoa.

Suklaansulatus 45

Suklaansulatus Zumba 45

Summer Body

Summer Body on tehokasta ja kokonaisvaltaista treeniä vaihdellen viikoittain teemaa (esim. jalat, kädet, keskivartalo). Sopii kaikille, erityisesti kesälomalaisille!

SunFun

Kesän hauska ulkoilmajumppa hovioikeudenrannassa. Ota mukaasi pyyhe tai jumppa-alusta ja juomapullo. Sateella jumppaa ei pidetä.

Syvävenyttely

Tunti, jolla parannetaan lihastasapainoa venyttäen kiristyviä ja virheasentoja aiheuttavia lihaksia sekä vahvistaen kehon syviä tukilihaksia. Kaikki harjoitukset tehdään keskittyen ja huolellisen hengitystekniikan rytmittäminä. Sopii kaikille.

Teho

Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä! Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 minuuttia. Välineet: tanko, painokiekot, step-lauta, jumppamatto.

Teho 45

Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 45Välineet: tanko, painokiekot, step-lauta, jumppamatto

Teho-MIX (Kahvakuula + Bootcamp)

Toukokuun loppuun asti Teho-MIX tunnilla ohjelmassa Kahvakuula + Bootcamp. Tehokas treeni, jossa ei pääse helpolla!

Uuden vuoden venyttely 45

Vatsa-selkä

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainossa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. 30 min.

Venyttely 30

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Rauhallista ja rentouttavaa.

Venyttely-jooga

Ota aikaa itsellesi ja kuuntele kehon sekä mielen harmoniaa. Pitkät venyttelyt ja rauhallinen hengitys auttavat palauttamaan kehoa ja rauhoittamaan mieltä. Tunti sopii kaikille.

Venyttelyjooga

Rentouttava eri joogatyylejä yhdistävä syvävenyttelytunti. Tunnilla keskitytään erityisesti lihasten joustavuuden lisäämiseen, nivelten liikkuvuuden kehittämiseen sekä rentouttavaan ja rauhoittavaan syvään joogahengitykseen. Pikkusali.

Virtuaalitunti™ Danza

Hauska ja helppo tanssitunti. Sisältää erityylistä musiikkia, painottuen latinalaisrytmeihin. Sopii kaikille. Hauskaa ja hikistä.

Virtuaalitunti™ Kahvakuula

Tunti on harjoittelua, joka vaikuttaa koko kehoon. Tunnin välineenä on 6 kg tai 8 kg kahvakuula ja liikkeet ovat toiminnallisia. Kahvakuula on lihaskuntoharjoittelua, mutta nostaa sykettä suoritusjaksoilla tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvakuulaharjoittelusta. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto, kahvakuula, kiekko 2,5kg tai 5kg

Virtuaalitunti™ Kamppailu

Nyrkkeilyä, taistelulajeja ja sykkeennostoa. Tunnilla vuorottelevat iskusarjat, potkut ja hyppy/juoksuosiot. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min.

Virtuaalitunti™ Keskikeho

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainoissa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Kiinteytys

Alkulämmittelyn jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Välineet: jumppamatto, käsipainot, kuminauha.

Virtuaalitunti™ Kotiäitijumppa

Kotiäitijumppaan voit ottaa lapsesi mukaan tunnille. Huolehdi hänestä tunnin aikana. Kotiäitijumppa on normaali ryhmäliikuntatunti, johon voit osallistua myös ilman lasta. 30 min.

Virtuaalitunti™ Lady Jooga

Jooga on dynaaminen länsimaiseen Astanga-joogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. Voimistaa ja vahvistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta. Rauhallista ja rentouttavaa. Välineet: joogamatto tai jumppamatto. Tunti pidetään pikkusalissa.

Virtuaalitunti™ Muokkaus

Hauskalla ja vaihtelevalla tavalla kehität tehokkaasti lihaskuntoa, kestävyyttä ja hapenottokykyä. Aerobiset ja lihaskunto osuudet vaihtelevat n. 6 min. jaksoissa. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä, kiinteyttävä. Välineet: Step-lauta, tanko ja kiekot, käsipainot, kuminauha, jumppamatto.

Virtuaalitunti™ NiskaHartiatSelkä

Tunti on kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla avaavilla liikkeillä. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto ja Theraband tuubi/jumppakuminauha

Virtuaalitunti™ Pilates

Pilates -tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa. Tunti pidetään pikkusalissa.

Virtuaalitunti™ ReidetVatsaPakarat

R reidet, V vatsa, P pakarat. Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla ei ole askellusta ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Välineet: jumppamatto.

Virtuaalitunti™ ReidetVatsaPakarat

Tunti keskittyy kehon suuriin lihasryhmiin. Voit osallistua tunnille, vaikka sinulla ei olisi kokemusta ryhmäliikunnasta. Tunnilla ei ole askellusta ja liikkeet ovat helppoja ja turvallisia. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

Virtuaalitunti™ Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on hauskaa ja tehokasta. Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Sisäpyöräilyssä polkutekniikat ovat turvallisia ja tunnin rakenne sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pyöräilijälle. Tunnin alussa opastus pyörän säätämiseen. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Välineet: sisäpyöräilypyörä.

Virtuaalitunti™ Teho

Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: tanko, painokiekot, step-lauta, jumppamatto

Virtuaalitunti™ Venyttely

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Rauhallista ja rentouttavaa. Välineet: jumppamatto. Tunti pidetään pikkusalissa.

Voimajooga

Voimajooga on perinteistä joogaa fyysisempi, eikä siinä korostetta lainkaan henkistä puolta. Tunti alkaa aina aurinkotervehdyksillä ja siitä jatketaan sekä voimaa, että tasapainoa kehittävillä liikkeillä (asanoilla). Liikkeet tehdään yhtäläisenä sarjana seisoen ja lattialla. Harjoitus tehdään avojaloihin ja rauhallisen musiikin tahtiin. Tunti lopetetaan ohjattuun loppurentoutukseen. Tunnin tavoite on lisätä venyvyyttä, kehittää voimaa ja oppia hengitystekniikoita. Tunti pidetään pikkusalissa.

Voimakävely 60 min

Tunnin kävelylenkki ulkona Terhin kanssa. Lenkin aikana tehdään myös lihaskuntoliikkeitä ja ohjaaja kertoo naisen yleisestä hyvinvoinnista. Säävaraus: huonolla säällä tunti siirretään pikkusaliin tai kuntosalille, osallistujamäärästä riippuen.

Zumba®

Tunnilla hyödynnetään kaloreita kuluttavaa ja kuntoa kohottavaa intervalliharjoittelua, tanssiliikkeitä tehdään vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Saman tunnin aikana pääset tanssimaan vaikkapa salsaa, reggaetonia, afroa, flamencoa ja hip hoppia. Perusideana on, että tanssiliikkeet ovat helppoja, joten jokainen pääsee heti kunnolla irrottelemaan ja nauttimaan tanssimisesta. Tunnille voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta zumbasta.

Zumba® Step

Zumba® Step yhdistää jokaiselle sopivan zumban ja uudessa nousussa olevan step aerobicin. Iloiset latinalaisrytmit ja helpot tanssiaskeleet imaisevat mukaansa niin ettei ajankulua huomaakaan, kun taas laudalle askeltaminen nostaa kestävyyskuntoa ja harjoittaa alavartalon lihaksia. Jos olet sitä mieltä että zumba on sinulle liian tanssillista tai step aerobic liian koreografista, kannattaa kokeilla tätä uutta tuntia!

Test