Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Loimaa

ma 16–19
ti–ke 16–18
to–su suljettu
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

AVI:n määräysten vaikutukset keskuksessamme!

5.3.2021 17:38

‼️ HUOM ‼️
Ihanat asiakkaamme ❤️
Koronatilanne on huonontunut nopeasti Varsinais-Suomen alueella ja tästä syystä Lounais-Suomen Aluehallintovirasto (AVI) on eilen pikaisella aikataululla päättänyt mm. yksityisten kuntosalien mahdollisesta sulkemisesta, mikäli asiakasmäärä tiloissa ylittää 10 henkilöä. Päätös on voimassa 2 viikkoa, ma 8.3. alkaen ja perustuu Tartuntatautilain pykälään 58g .
Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että mikäli haluamme edelleen pysyä avoimena, voi keskuksessa voi olla samanaikaisesti enintään 10 henkilöä kuntosalilla sekä lisäksi 10 henkilöä ryhmäliikuntatilassa. Koska asiakasmäärää pitää lisäksi pystyä tosiasiallisesti valvomaan, tulemme maanantaista 8.3. alkaen poistamaan kulun avainkortilla toistaiseksi käytöstä ja siirtymään tilapäisesti kiinteisiin aukioloaikoihin, jolloin myös valvovaa henkilökuntaa on aina paikalla.
Tilanne tuntuu elävän koko ajan, eikä tänään tiedä mitä huominen taas tuo tullessaan. Pyrimme kuitenkin palvelemaan rakkaita asiakkaitamme niin pitkään kuin mahdollista - mutta tämän täytyy tapahtua ennen kaikkea turvallisesti.
Tarkemmat informaatiot mm. juurikin aukioloajoista päivitämme vielä viikonlopun aikana, seuraathan siis aktiivisesti ilmoitteluamme.
Kaikesta huolimatta mahtavaa loppuviikkoa ihan jokaiselle! ☀️ Olette tärkeitä ❤️