Kajaani

ma 16–18
ti, ke ja to 9.30–11.30 ja 16–18
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Asiakastiedote koskien koronatilannetta

26.2.2021 09:15

Kainuun koronatilanne on perustasolla. Olemme normaalisti auki, avainkortilla pääset joka päivä 5-23 kuntosalille ja virtuaaliin. Ryhmäliikuntatunnit normaalisti aikataulun mukaan, tunnille mahtuu 19 asiakasta.

Me haluamme varmistaa, että harjoittelu LadyLine-kuntokeskuksessa on turvallista sinulle

Kuntokeskuksemme pysyy edelleen avoinna asiakkaillemme, mutta koronatilanteen johdosta olemme tehneet linjauksia omiin toimintamalleihimme ja laatineet ohjeistukset asiakkaillemme turvallisen harjoittelun takaamiseksi.

Kuinka me varmistamme harjoittelun turvallisuuden LadyLine-kuntokeskuksissa

 • Terveys: Henkilökuntamme ei työskentele LadyLine-keskuksessa, jos he tuntevat olonsa vähänkään kipeäksi
 • Puhdistus: Olemme tehostaneet siivouskertojen määriä ja huolehdimme, että keskuksissamme on saatavilla käsidesiä, paperipyyhkeitä ja roskakoreja
 • Ryhmäliikunta: Ryhmäliikuntatuntien ryhmäkokoja ja tuntimääriä on rajoitettu. Tällä hetkellä otamme ryhmäliikuntatunneille 19 asiakasta. Lukumäärän suhteen seuraamme päivittyvää ohjeistusta
 • Pukuhuoneet: Pukuhuoneen sijaan voit jättää ulkovaatteesi eteisessä olevaan naulakkoon ja voit vaihtaa vaatteesi myös yläkerran wc-tiloissa.
 • Sauna: Infrapunasaunaan saa mennä vain yksi asiakas kerrallaan.
 • Kasvomaski: Kasvomaskin käyttäminen on vapaaehtoista. Treenatessa emme suosittele kasvomaskin käyttöä.

Kuinka sinä voit varmistaa oman ja muiden kuntoilijoiden harjoittelun turvallisuuden LadyLine-kuntokeskuksissa

 • Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi: Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli sinulla on edes pieniä sairauden oireita, älä tule kuntosalille. Noudata THL:n voimassa olevia testaus- ja karanteeniohjeita.
 • Kasvomaskit: Halutessasi voit käytää kasvomaskia yleisissä tiloissa, kuten aulassa, asiakaspalvelussa ja pukutiloissa. Treenatessa kasvomaskia ei tarvitse käyttää, mutta huolehdithan silloin turvaväleistä.
 • Kirjaa käyntisi: Muistathan aina rekisteröityä kosketusnäytölle, kun tulet salille. Meidän on kyettävä tunnistamaan salillamme vierailleet asiakkaat.
 • Hygienia: Pese kätesi heti salille tullessasi ja pese käsiäsi ja käytä käsidesiä perusteellisesti ja usein. Älä koske kasvoihisi treenin aikana ja huolehdi yskimishygienista.
 • Juominen: Käytä omaa juomapulloa. Hanasta suoraan juominen on ehdottomasti kielletty.
 • Turvavälit: Pidä vähintään kahden metrin turvaväli kanssatreenaajiin. Noudata turvaväliä kuntosalin yleisissä tiloissa, itse kuntosalilla sekä ryhmäliikuntatunneilla.
 • Puhdistus: Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet käytön jälkeen keskuksista löytyvällä desinfiointisuihkeella ja käsipaperilla.
 • Pukuhuoneet: Kiinnitä erityistä huomiota turvaväleihin suihku- ja pesutiloissa. Suosittelemme peseytymään kotona mahdollisuuksien mukaan.
 • Treeniajankohta: Ajoita osa harjoittelustasi mahdollisuuksien mukaan keskusten hiljaisempiin ajankohtiin, kuten aamuihin, aamupäiviin sekä loppuviikkoon. Lisätietoja näistä hiljaisista ajoista saat oman LadyLine-kuntokeskuksesi asiakaspalvelusta.

Kuinka sinä voit harjoitella LadyLine-kuntokeskuksen ulkopuolella

 • Live streaming ryhmäliikuntatunnit: Muista liittyä Facebookissa olevaan ’EasyFit & LadyLine Ryhmäliikunta ja valmennus’-ryhmään. Löydät sieltä ilmaisia live-streaming ryhmäliikuntatunteja piristämään juuri sinun päivääsi: https://www.facebook.com/groups/211360150315273
 • Online-palvelut: Tarjoamme Online-palveluidemme kautta monipuolisen valikoiman lihaskuntotreenejä ja suosittuja jumppatunteja. Juuri sinulle tarkoitetut Online-palvelut löydät klikkaamalla tästä linkistä: https://www.ladyline.fi/fi/online . Salasana on lähetetty asiakkaillemme sähköpostiin.

Me pidämme sinut ajantasalla kaikista muutoksista

Seuraamme tiiviisti uutisointia, tutkimuksia ja asiantuntijalausuntoja sekä Suomessa että kansainvälisesti. Keskustelemme asioista terveysalan asiantuntijoiden ja muiden kuntokeskustoimijoiden kanssa. Tiedotamme aina välittömästi, mikäli käytännöt syystä tai toisesta muuttuvat.

Mikäli sinulla on kysyttävää ohjeistuksesta ole yhteyksissä,

yrittäjään Heli Veteli heli.veteli@ladyline.fi tai

keskusvastaavaan Niiki Alakärppä niiki.alakarppa@ladyline.fi