Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna
ajanvarauksella
Varaa aika

Olemme suljettuna 1.-14.4.

31.3.2021 16:04

Aluehallintoviranomainen on määrännyt kaikki liikuntakeskukset suljettavaksi

Lady Line- keskuksesi suljetaan 14 päiväksi

Aluehallintovirasto on tä­nään tehnyt päätöksen, jonka myötä alueemme kuntosalit sul­jetaan 14 vuorokaudeksi. Tämän pää­töksen myötä myös sinun käyttämäsi LadyLine-keskus joutuu sulkemaan ovensa 1.- 14.4. väliseksi ajaksi.

Asiakkuutesi jatkuu normaalisti - Sinun ei tarvitse tehdä mitään

Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen LadyLine-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Sinä olet meille tärkeä!

Tartuntatautilaki ei velvoita viranomaisia kor­vaaman yrittäjälle kuntosalin kiin­ni­olo­ajalta syntyviä kuluja. Yrityksemme joutuu itse vastaamaan kaikista kuluista myös koronasulun ajal­ta. Tästä syystä pyydämme apuasi, ja toivomme, että voimme jatkaa kuu­kau­si­las­ku­tus­ta­si nor­ma­a­listi myös kuntosalin kiinnioloajan.

Mikäli haluat, tulemme hyvittämään kuntosalin kiinnioloaikaa vastaavan kuntoiluoikeuden sinulle myöhemmin. Tiedotamme sinua hyvitykseen liittyvistä toimintaohjeista sul­­kuajan päättymisen jälkeen.

Käytössäsi ovat kaikki online-palvelumme!

Muistathan, että kaikki online-tunnit ovat käytössäsi siitä huolimatta, että kuntosalin ovet ovat kiinni. Online-tuntivalikoiman yli 50 videosta löydät monipuoliset jumppatunnit joogasta kahvakuulatreeneihin ja hikisistä HIITeistä lempeisiin kuntoutustreeneihin. Online-tuntien lisäksi löydät kaikille avoimet ohjatut liikuntatunnit ja niiden tallenteet EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus Facebook- sivustolta. Les Mills treenikirjasto on myös käytettävissäsi ainakin 30.4. asti osoitteessa https://lmod.co/club

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Olet meille tärkeä!