Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Helsinki - Hakaniemi

Keskus avoinna
ajanvarauksella
Varaa aika

Olemme suljettuna 1.-14.3.

27.2.2021 10:13

Turvataksemme kaikkien terveyden, joudumme noudattamaan Avin määräystä sulkea liikuntatilat seuraavaksi kahdeksi viikoksi.

Sinä olet meille tärkeä!

Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen LadyLine-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Sinä olet meille tärkeä!

Keskuksesi suljetaan 14 päiväksi ma 1. – su 14.3.

Eduskunta päätti uudesta tartuntatautilaista kuluvan vuoden helmikuussa. Uusi laki antaa vi­ran­omai­sille toimivaltuuden sulkea yksityiset kuntosalit, mikäli se on välttämätöntä koronaepidemian ra­joittamiseksi. Aluehallintovirasto on eilen tehnyt päätöksen, jonka myötä alueemme kuntosalit sul­jetaan 14 vuorokaudeksi.

Asiakkuutesi jatkuu normaalisti – Sinun ei tarvitse tehdä mitään

Uusi tartuntatautilaki ei velvoita viranomaisia kor­vaaman yrittäjälle kuntosalin kiin­ni­olo­ajalta syntyviä kuluja. Yrityksemme joutuu itse vastaamaan kaikista kuluista myös seuraavien 14 päi­vän ajal­ta. Tästä syystä pyydämme apuasi, ja toivomme, että voimme jatkaa kuu­kau­si­las­ku­tus­ta­si nor­ma­a­listi myös kuntosalin kiinnioloajan.

Mikäli haluat, hyvitämme sinulle sulkuajan 14 päivän laskutuksen ensi syksynä tapahtuvien kuu­kau­si­­las­ku­tus­ten yhteydessä. Tiedotamme sinua hyvitykseen liittyvistä toimintaohjeista sekä toi­min­ta­ta­voista sul­­kuajan päättymisen jälkeen.

Käytössäsi ovat kaikki online-palvelumme!

Muistathan, että kaikki online-palvelumme ovat käytössäsi siitä huolimatta, että kuntosalin ovet ovat kiinni.

Siirry Online-palveluihin

Näiden verkkosivuillamme olevien tuntien lisäksi löydät uusimmat live streaming lähetyksemme ja niihin liittyvät tallenteet EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus Facebook- sivustoilta.

Siirry Ryhmäliikunta- ja valmennus-ryhmään

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse myös kuntosalisi kiinnioloaikana. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on hakaniemi@ladyline.fi

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Olet meille tärkeä!

Liikunnallisin terveisin,

LadyLine Hakaniemi
Marika Haag
yrittäjä